Κύπρος

Happy Valentine: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz

index.php?id=18&rid=27359

Love is in the air! Hμέρα των ερωτευμένων σήμερα, του Αγίου Βαλεντίνου και το like.com.cy έκανε ένα μικρό αφιέρωμα σε μερικά από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz. 

Τους βλέπουμε καθημερινά  από την τηλεόραση, τους ακούμε από το ραδιόφωνο και μαθαίνουμε γι’αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού μοιράζονται μαζί μας την κάθε όμορφη τους στιγμή.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στους αγαπημένους μας celebrities, που τους ευχόμαστε να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την ημέρα. 

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! 

1.Xριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Ήταν 1η Ιουνίου 2017 όταν ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο ποδοσφαιριστής έκλεψε την καρδιά της λαμπερής παρουσιάστριας και από τότε, το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε όταν ήρθε και το πρώτο παιδί.  

2.Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής: Στις 3 Ιουνίου το 2017 ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου έζησαν μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία στην Λεμεσό. Άντρεα Κυριάκου και Γιώργος Μερκής έγιναν και αυτοί γονείς. 

3. Κωνσταντίνα Ευριπίδου -Νεκτάριος Αλεξάνδρου:

Ακόμη ένα λαμπερό ζευγάρι που μας αρέσει. 11 Σεπτεμβρίου του 2014 η ημερομηνία του γάμου τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Άγιου Σώστη στην πανέμορφη Μύκονο και η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα, της δεύτερης της εγκυμοσύνης.

4.Mαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Ο πιο φρέσκος γάμος της κυπριακής showbiz! Παντρεύτηκαν στις 28 του Δεκέμβρη το 2019 και είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του νησιού.

5. Άντρη Καραντώνη – Νεοκλής Σκουρουμούνης: 13 Σεπτεμβρίου το 2015 η λαμπερή παρουσιάστρια παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό Λαζάρου στη Λάρνακα. Τον Αύγουστο το 2016 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

likephilenews
>