Ελλάδα

Άννα Μαρία: Οι καυστικές ατάκες για την Κάτια και ο λόγος που δεν την συνοδεύει ο Τάσος

index.php?id=18&rid=27572

Στα Beauty Awards, τα οποία παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μία εκ των δύο νικητριών του GNTM 2, Άννα Μαρία Ηλιάδου. 

Η ίδια έκανε δηλώσεις στις κάμερες, έχοντας δίπλα της, όχι το σύντροφό της, Τάσο, αλλά τη συμπαίκτριά της στο ριάλιτι μόδας, Εμμανουέλα Μάινα.

Όταν η Άννα Μαρία ρωτήθηκε γιατί δεν τη συνοδεύει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήρθα στα βραβεία με τη φίλη μου γιατί είναι κάτι γυναικείο. Beauty Awards. Στον Τάσο δεν αρέσουν ιδιαίτερα οι εκδηλώσεις και προτίμησα τη φίλη μου».

Μάλιστα, μπορεί μέσα στο σπίτι του GNTM να δημιουργήθηκαν φιλίες, κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου και της Κάτιας Ταραμπάνκο. Οι νικήτριες του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς έδωσαν το «παρών» στα βραβεία «Beauty Stars by Madame Figaro» που παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά δεν έκαναν κοινές δηλώσεις.

Η Άννα Μαρία ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Κάτια είπε: «Δεν είμαστε φίλες, αλλά αν τη δω κάπου θα τη χαιρετήσω».

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της κριτή, τον Άγγελο Μπράτη. «Θα πάω να δω τον κ. Μπράτη στο ατελιέ του. Μου απάντησε στο μήνυμα που του είχα στείλει. Λογικά ο γλυκούλης δεν το είχε δει. Δεν ασχολείται με αυτά».

likephilenews

>